Bine ai venit la Dr. Teo Dental Clinic din Iași

Zâmbetul și sănătatea ta dentară este o prioritate pentru noi, de aceea oferim servicii stomatologice la nivel înalt cu ajutorul unei echipe de medici dentiști profesioniști și experimentați.

Clinica Dr. Teo Dental Clinic este reprezentată de o echipă de medici specialiști, ce prioritizează nevoile pacientului și dorința acestuia ca totul să iasă la superlativ, într-un timp eficient realizând tratamente stomatologice făra durere cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație.

Respectăm în primul rând dorințele pacienților și ținem cont de cele mai mici detalii pentru ca rezultatul final să întreacă orice așteptare, aceștia fiind întotdeauna o prioritate.

Echipa noastră

DR. POLITANSCHI TEODOR

Endodonție,protetică și estetică

DR. TROCEA MIRUNA GEORGIANA

Stomatologie generală și estetică

DR. BONTAȘ SILVIU

Chirurgie și implantologie

Încărcare...

“Stomatologia este o pasiune și doresc să aduc o schimbare. Echipa Dr. Teo Dent este ca o familie și împreună, zilnic, facem tot posibilul să ridicăm standardele industriei la cel mai înalt nivel. Dorim ca fiecare pacient să se simtă special în această clinică, fiind înconjurat doar de medici specialiști, dedicați acestei frumoase meserii. Suntem mereu în pas cu tot ce este nou și clinica dispune de cele mai bune tehnologii astfel încat să putem oferi pacienților noștri o experiență placută și un rezultat pe masura așteptărilor.“
Dr. Teodor Politanschi – Fondator

Facebook
×