Serviciile Dr. Teo Dent

Oferim servicii dentare cu o echipă de specialiști punând întotdeauna clienul pe primul loc.


IMPLANTURI


PROFILAXIE


ENDODONȚIE


PARODONTOLOGIE


ESTETICĂ


PROTETICĂ


ODONTOLOGIE


CHIRURGIE ORALĂ

Servicii dentare

Implant dentar
Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinți are un impact negativ atât asupra vieții sociale cât și asupra stării generale de sănătate.
Citește mai mult
Chirurgie orală
Medici specialiști în chirurgie orală și maxilo-facială vă vor oferi toată gama de servicii chirurgicale de la cele mai simple la cele mai complexe.
Ortodonție - aparat dentar
Este foarte important să avem un zâmbet perfect și o ocluzie echilibrată pentru a avea un complex dento-alveolar sănătos.
Citește mai mult
Protetică Dentară
În funcție de nevoile fiecărui pacient vă punem la dispoziție o gamă largă de variante.
Citește mai mult
Estetică Dentară
Dr. Teo Dental Clinic vă oferă un zâmbet de invidiat într-o singură ședință de tratament de albire profesională cu ajutorul lămpii de albit.
Citește mai mult
Endodonție
Atunci când caria nu este tratată la timp infecția se poate extinde spre “inima” dintelui afectând nervii și vasele de sânge ale acestuia
Citește mai mult
Odontologie
Caria dentară reprezintă cea mai frecventă afecțiune a dintelui. Evoluția cariilor dentare poate fi nefavorabilă dacă acestea nu sunt tratate la timp.
Citește mai mult
Pedodonție - Stomatologie pentru copii
Relația dintre medicul stomatolog și cel mic este extrem de importantă pentru obținerea și realizarea unui tratament corect.
Citește mai mult
Profilaxie
De ce să tratezi atunci când poți să previi? Încurajam realizarea profilaxiei la interval de 6 luni pentru a preveni apariția cariilor dentare și a altor probleme stomatologice!
Citește mai mult
Diagnostic și plan de tratament
Primul pas în rezolvarea problemelor stomatologice constă în vizita pentru consultație.
Citește mai mult
Parodontologie
Este o ramură a stomatologiei ce se ocupă de afecțiunile parodonțiului care reprezintă complexul de structuri ce mențin dintele pe arcada dentară
Citește mai mult

Dotări de excepție

Zâmbetul și sănătatea ta dentară este o prioritate pentru noi, de aceea oferim servicii stomatologice la nivel înalt cu ajutorul unei echipe de medici dentiști profesioniști și experimentați.
Clinica Dr. Teo Dental Clinic este reprezentată de o echipă de medici specialiști, ce prioritizează nevoile pacientului și dorința acestuia ca totul să iasă la superlativ, într-un timp eficient realizând tratamente stomatologice făra durere cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație.
Respectăm în primul rând dorințele pacienților și ținem cont de cele mai mici detalii pentru ca rezultatul final să întreacă orice așteptare, aceștia fiind întotdeauna o prioritate.

“Stomatologia este o pasiune și doresc să aduc o schimbare. Echipa Dr. Teo Dent este ca o familie și împreună, zilnic, facem tot posibilul să ridicăm standardele industriei la cel mai înalt nivel. Dorim ca fiecare pacient să se simtă special în această clinică, fiind înconjurat doar de medici specialiști, dedicați acestei frumoase meserii. Suntem mereu în pas cu tot ce este nou și clinica dispune de cele mai bune tehnologii astfel încat să putem oferi pacienților noștri o experiență placută și un rezultat pe masura așteptărilor.“
Dr. Teodor Politanschi – Fondator

Programează-te acum! 

Încărcare...
Facebook
×