Politică de confidențialitate

Societatea noastra, S.C. DR.TEO DENT SRL, avand CUI 40556391, denumita generic in continuare “Noi” sau “Drteodent.ro”, in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.drteodent.ro, respecta caracterul privat, precum si securitatea informatiei si informatiilor furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati website-ul www.drteodent.ro, inclusiv a datelor cu caracter personal. Astfel, prin cele mentionate mai sus – am creat si aplicat Politica de Confidentialitate, pe care o regasiti in aceasta pagina.

Vizitarea online a website-ului de catre dumneavoastra se supune termenilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul in mod explicit din partea dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Drteodent.ro isi rezerva dreptul de a schimba si de a actualiza in orice moment, fara notificare in prealabil – continutul website-ului www.drteodent.ro, precum si prezenta Politica de Confidentialitate din aceasta pagina, precum si Termenii si Conditiile de folosire. De aceea, va rugam sa vizitati in mod periodic aceste sectiuni, pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care le-ati agreat sa le respectati.

Drteodent.ro poate colecta date cu caracter personal de la dumneavoastra, numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati in mod voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate doar in urmatoarele scopuri:
1. Pentru a livra servicii, produse, buletine de stiri (Newsletter) si evenimente pe care le-ati cerut sau achizitionat.
2. Pentru a va asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului nostru.
3. Pentru a ne asigura ca website-ul nostru este relevant nevoilor dumneavoastra.
4. Pentru a ne ajuta sa cream, dezvoltam si publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

Drteodent.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului www.drteodent.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este accesat. Drteodent.ro poate folosi in cadrul site-ului – “cookies”, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
1. Pentru a imbunatati securitatea accesului.
2. Pentru a imbunatati uzabilitatea si pentru a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite pagini si sectiuni ale site-ului www.drteodent.ro, se regasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj de tip e-mail. Adresa dumneavoastra de e-mail este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este stocat pentru viitoare referinte, in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra si numele furnizat intra in categoria datelor de tip “business contact”, iar Drteodent.ro le va putea utiliza, inclusiv pentru a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Drteodent.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti, in cazul in care acest lucru este cerut de catre lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
a) conformarea la rigorile legii
b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Drteodent.ro si ale site-ului web
c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, ori a persoanelor publice

Drteodent.ro nu comercializeaza, nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Facebook
×