Termeni și condiții

Te rugam sa citesti Termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online Drteodent.ro, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii si/sau servicii prin intermediul acestui website.

Acest website (https://www.drteodent.ro) este detinut de catre S.C. DR.TEO DENT SRL., societate comerciala de nationalitate romana, avand CUI 40556391 functioneaza conform legislatiei din Romania in domeniul sau de activitate.

S.C. DR.TEO DENT SRL. (denumita in continuare – “noi”) va ofera accesul la website-ul www.drteodent.ro sub rezerva acceptarii de catre dvs. a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea si/sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii si/sau servicii prin intermediul site-ului www.drteodent.ro, dvs. sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Drteodent.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Ne rezervam dreptul in orice moment, fara preaviz sau raspundere, sa restrictionam accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru (https://www.drteodent.ro).

In conformitate cu Legea nr.677/2001, referitor la protectia persoanelor prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra – S.C. DR.TEO DENT SRL. (si prin site-ul https://www.drteodent.ro) inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile si scopurile prevazute de lege.

In momentul in care efectuati o rezervare, automat va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre S.C. DR.TEO DENT SRL.

Societatea noastra si site-ul nostru garanteaza respectarea drepturilor conferite de catre Legea nr.677/2001.

Facebook
×